Καθαρισμ?ς Φ?λαξη Χαλι?ν

Tooltip
No pictures in gallery
Επισκευές χαλιών
Tooltip
Καθαρισμός στρωμάτων

Βιοκαθαρισμός Στρωμάτων

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ


Υποφέρετε εσείς, ή ο σύντροφος ή τα παιδιά σας από εποχιακές αλλεργίες;

Το ξέρετε ότι τα ακάρεα (βλαβεροί μικροοργανισμοί) που δημιουργούνται στα στρώματα κρεβατιού – όσο καθαρό και αν είναι το υπνοδωμάτιο ή τα σεντόνια σας – είναι ένας βασικός λόγος για κρίσεις άσθματος, αλλεργίες και ερεθισμένο δέρμα;

Είναι ο υπ’ αριθμόν 1 αλλεργιογόνος παράγοντας παγκοσμίως!

Το στρώμα πάνω στο οποίο περνάμε το ένα τρίτο της ζωής μας είναι ίσως το πιο ακάθαρτο σημείο μέσα στο σπίτι μας.

Τα στρώματα και τα χαλιά έχουν εκατομμύρια μικρο-τοξίνες που ζουν μέσα τους

Καθαρίζουμε και απολυμαίνουμε τακτικά το σπίτι, πλένουμε τα ρούχα, αλλάζουμε συχνά σεντόνια, όμως κοιμόμαστε πάνω σε βρώμικα στρώματα ! .

Ακόμα κι ένα εντελώς καινούριο στρώμα μέσα σε μικρό διάστημα μετατρέπεται σε αποικία ακάρεων, μυκήτων, μικροβίων και βακτηριδίων.

Η καθημερινή χρήση επιβαρύνει το στρώμα με διάφορα υγρά του σώματός μας.

Αλλεργίες και άσθμα, με συμπτώματα να χειροτερεύουν το βράδυ, εμποδίζουν πολλούς από το να απολαμβάνουν έναν υγιή βραδινό ύπνο.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν επίγνωση των εκατομμυρίων μικρό-τοξινών που κατοικούν στα στρώματα όλων, όσο καθαρό κι αν είναι το σπίτι τους,

Επίσης, η σκόνη, οι τρίχες, αλλά και νεκρά κύτταρα του σώματος σε συνδυασμό με τη θερμότητα και την υγρασία είναι η κύρια πηγή δημιουργίας και ανάπτυξης ακάρεων, αλλεργιογόνων ουσιών, βακτηριδίων, κ.ά.

Αν σκεφτείτε ότι ένα στρώμα φιλοξενεί σε ένα μήνα χρήσης χιλιάδες ακάρεα και σε ένα χρόνο πάνω από 1.500.000, καταλαβαίνετε ότι τα καλύμματα και τα σεντόνια δεν μπορούν να σας προστατεύσουν αποτελεσματικά από τα ακάρεα και τους μύκητες.

Επιπλέον, τα άκαρεα είναι δύσκολο να βγουν έξω από ένα στρώμα με τον παραδοσιακό καθαρισμό μιας ηλεκτρικής σκούπας αντίθετα, μπορεί με την τριβή να δημιουργηθεί στατικός ηλεκτρισμός, με αποτέλεσμα να συγκεντρώνονται πιο εύκολα στο στρώμα.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που οι γιατροί συστήνουν σε κάθε αλλεργικό ή ασθματικό ασθενή, είναι να καθαρίζουν τακτικά τα στρώματά τους.

Ένα συνηθισμένο στρώμα μπορεί να περιέχει εκατομμύρια ακάρεων σκόνης.

Επιβαρύνουν την υγεία μας με συμπτώματα, όπως: νυχτερινός και πρωινός βήχας, βουλωμένη μύτη, συνάχι, φαγούρα στη μύτη και στα μάτια, χρόνια βρογχίτιδα, άσθμα, δύσπνοια κ.τ.λ.

Όσοι υποφέρουν από αλλεργίες, κρίσεις άσθματος ή δερματοπάθειες το ξέρουν. Είναι τα ακάρεα, οι ενοχλητικοί μικροοργανισμοί που βρίσκουν καταφύγιο στο στρώμα, τα χαλιά και τα ρούχα, είναι ο υπ' αριθμόν 1 αλλεργιογόνος παράγοντας.

Τα ακάρεα ζουν από τα νεκρά κύτταρα που αποβάλλει το σώμα μας και οι ιδανικές συνθήκες για να αναπτυχθούν είναι η υγρασία και η έλλειψη φωτός, ειδικά την άνοιξη και το φθινόπωρο.

Ένα συνηθισμένο στρώμα μπορεί να περιέχει εκατομμύρια ακάρεων σκόνης, τα οποία μπορούν να εισέλθουν μαζί με τα περιττώματά τους στον ανθρώπινο οργανισμό, προκαλώντας αλλεργικές κρίσεις.

Για να μειώσετε τους κινδύνους από τη δράση των ακάρεων, πρέπει να καθαρίζετε και το στρώμα του κρεβατιού.

Με βιολογικό καθαρισμό των στρωμάτων, θα φύγουν τα περιττώματά τους και όλα τα μικροβιακά φορτία από μέσα.

Ο βιοκαθαρισμός αφαιρεί ολοκληρωτικά τις μικρό-τοξίνες, όπως τα ακάρεα σκόνης και τα περιττώματά τους, τη μούχλα και άλλα βλαβερά αλλεργιογόνα, έτσι ώστε να μην σας επηρεάζουν όταν κοιμάστε.

Tooltip
Νέες Εγκαταστάσεις
Tooltip
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΧΑΛΙΩΝ
Tooltip
ΦΩΤΟ ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΥΡΙΤΣΑΚΗΣ
Tooltip
Σύγχρονο τιναχτήρι χαλιών
Tooltip
TΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ BARACUDA,ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΧΑΛΙΩΝ
Tooltip
Επιτόπου καθαρισμοί σαλονιών με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα
Tooltip
Καθαρισμοί σκαφών, σαλονιών, καρεκλών, στρωμάτων
Tooltip
Φωτό καθαρισμών σαλονιών, στρωμάτων
Tooltip
Συσκευαστικό ταπητοκαθαριστηρίου
Tooltip
Φωτό της επιχείρησης
Tooltip
Διαφημιστικά δώρα της εταιρίας μας
Tooltip
Διώξτε από το σπίτι σας τα ακάρεα
Tooltip
Σύγχρονο στιπτήριο χαλιών
 • Τελευταίες φωτογραφίες
   
  Μεταφορτώθηκαν Δευτέρα, 25 Απρίλιος 2016
  Μεταφορτώθηκαν Τρίτη, 31 Μάρτιος 2015
  Μεταφορτώθηκαν Τρίτη, 31 Μάρτιος 2015
   
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμ. > Τέλος >>
Σελίδα 1 από 4